Ο Στάθης που δεν απαντούσε στο ΧΡΙ-ΧΡΙ «άδειασε» και το Σάββα και το Χάρη!

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Ούτε και τώρα στην κλήση της Εθνικής ο Στάθης Αλωνεύτης.

 

Οι πληροφορίες που ήρθαν στην κατοχή του «Σκοτεινού», λένε τα εξής ενδιαφέροντα αναφορικά με το τι διαδραματίστηκε αυτή τη φορά...

Μπήκαν στην μέση «τρίτοι» για να μεσολαβήσουν ώστε να επιστρέψει ο διεθνής άσος. Μίλησαν κάποια στιγμή με το Στάθη, όμως εκείνος που δεν μπόρεσε να μιλήσει μαζί του ήταν ο Χριστάκης Χριστοφόρου. Όσες φορές δοκίμασε να το κάνει, δεν πήρε απάντηση η τηλεφωνική του κλήση, αφού ο Αλωνεύτης δεν θέλει με τίποτε να επιστρέψει στην ομάδα με αυτό τον ομοσπονδιακό.

Μάθαμε ότι και ο Σάββας Κωνσταντίνου της ΚΟΠ που έχει σχέση με τις εθνικές ομάδες «έφαγε πόρτα» από τον Αλωνεύτη.

Ο επικεφαλής του τμήματος προπονητών πίστεψε ότι θα μπορούσε να συμβάλει στην επιστροφή του, αλλά λογάριαζε και αυτός λάθος αφού δεν κατάφερε να το μεταπείσει κάτι που συνέβηκε επίσης με το Χάρη Λοιζίδη που προσπάθησε με τη σειρά του να μεσολαβήσει, αλλά ανεπιτυχώς και έτσι η Εθνική μας πάει να παίξει με την Εσθονία χωρίς Εφραίμ και Αλωνεύτη!
 

Ο Σκοτεινός's picture

Ο Σκοτεινός