Ρίχνει φως ο Κώστας Καπιτανής στις επίμαχες του ντέρμπι

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο απόηχος του ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται, με τη διαιτησία να βρίσκεται στο επίκεντρο.

 

Πολλά ειπώθηκαν, αλλά ο λόγος πέφτει στον παρατηρητή του αγώνα. Ο Κώστας Καπιτανής αναμένεται να… ρίξει φως στη διαιτησία του ντέρμπι και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η ετυμηγορία του. 

Θα επιρρίψει ευθύνη στον διαιτητή Γιώργο Νικολάου για τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι;

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στην αποβολή του Καρλίτος, αφού ήταν και η πιο καθοριστική φάση του ντέρμπι. Τον απέβαλε σωστά ή αρκούσε μία κίτρινη μαζί με το πέναλτι; Η «απάντηση» του Καπιτανή στο ερώτημα αυτό θα κρίνει και τη βαθμολογία του Γιώργου Νικολάου σε μεγάλο βαθμό.

Αναμένεται η ετυμηγορία του και για το δεύτερο γκολ (αν είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Ντε Καμάργκο στον Παναγ) και για το τρίτο γκολ (αν υπάρχει οφσάιντ).

Εκεί που σίγουρα δεν θα δυσκολευτεί ο Κώστας Καπιτανής είναι στη φάση του πέναλτι της Ομόνοιας που έγινε φάουλ από τον βοηθό. Καταφανές το σφάλμα του βοηθού, αν και σε τέτοιες περιπτώσεις τον τελικό λόγο έχει ο διαιτητής, ο οποίος οφείλει να διατηρήσει την απόφασή του, αν είναι βέβαιος γι’ αυτήν, και να παρακάμψει το βοηθό του. 

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy