Ανόρθωση: Η μελέτη του Πούτσε!

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός τεχνικός της "Κυρίας έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και ξεψαχνίζει την επόμενη αντίπαλο  της ομάδας του, την Ομόνοια. 

Ξέρει πολύ καλά ότι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο και αυτό είναι ένα ακόμα μειονέκτημα γι’ αυτόν αναφορικά με το πως θα διαχειριστεί τον αγώνα μεαποτέλεσμα να θέλει να ετοιμάσει το πλάνο του όσο καλύτερα μπορεί για να μην υπάρξουν προβλήματα. Σίγουρα σε ένα αγώνα μια στιγμή μπορεί να αλλάξει όλο το παιχνίδι και τη στρατηγική που καταστρώνει ενας προπονητής και ο Πούτσε το ξέρει πολύ καλά από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ.

Όπως τονίσαμε και τις προηγούμενες μέρες η παρουσία σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας στις προπονήσεις λόγω του ότι δεν υπάρχουν πλην των Κόπριβετς, Σίβου και Μάριου Νικολάου άλλοι διεθνείς αυτό  λειτουργεί προς όφελος της ομάδας. Η σκληρή δουλειά θα φανεί στο γήπεδο για τους παίκτες της Ανόρθωσης αρχής γενομένης απότ ο παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια.

gpanayi's picture

Γιώργος Χατζηπαναγή