Δύο διαφορετικές απόψεις για το γκολ της ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Η ουσία βέβαια δεν αλλάζει αφού το γκολ του Τρισκόφσκι μέτρησε, όμως είναι αλήθεια ότι ακόμα και διακεκριμένοι καθηγητές διαιτησίας, βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, όταν κλήθηκαν να αναλύσουν αν σωστά ή όχι ο διαιτητής Χρίστος Νικολαΐδης έδειξε τη σέντρα.

Τι λένε όμως οι της διαιτησίας για τη φάση;

Μία άποψη λέει πως ήταν σε τόσο κοντινή απόσταση ο Σακέτι με τον Εγγλέζου που δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα στην απόκρουση από τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα και θα έπρεπε η φάση να περιληφθεί στα όρια του εξοστρακισμού. Αυτό σημαίνει πως δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ.

Από την άλλη όμως, επικρατεί η άποψη ότι ορθά μέτρησε το γκολ αφού ο Σακέτι έκανε κίνηση να παίξει την μπάλα και μετά άλλαξε η πορεία της.

Αναμένεται με ενδιαφέρον το επόμενο σεμινάριο διαιτησίας αφού θεωρείται σίγουρο ότι ο Χιου Ντάλας θα προβεί σε ανάλυση για να λυθεί ο γρίφος. Όσο για το αν σωστά ή όχι διαιτητής και βοηθός ( βλέπε Νικολαίδης και Καλησπέρας) μέτρησαν το γκολ, σαφώς και δεν πρόκειται κανένας να τους βρει λάθος, λόγω του μεγάλου βαθμού δυσκολίας της φάσης.
 

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy