Δεν πέρασε το τεστ διεθνής βοηθός,αλλά τον όρισαν!

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Το «κοράκι» σας αποκαλύπτει την εξής πληροφορία. Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 έγινε το κούπερ τεστ των διεθνών διαιτητών και βοηθών μαζί με τους νέους υποψήφιους και στη διάρκεια του, ένας βοηθός απέτυχε να περάσει την εξέταση, προφασιζόμενος αδυναμία λόγω τραυματισμού μετά από τους 6 πρώτους γύρους που έκανε.

Έτσι λοιπόν, αποχώρησε και θα κληθεί λογικά σε νέα εξέταση, προκειμένου να ξέρουν οι αρμόδιοι στο τμήμα διαιτησίας αν θα προχωρήσουν να τον συμπεριλάβουν στον κατάλογο των υποψηφίων διεθνών για το 2017.

Ενώ όμως συνέβηκε το συγκεκριμένο περιστατικό, την επόμενη μέρα, δηλαδή την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου το τμήμα διαιτησίας προχώρησε σε ορισμό του σε αγώνα της 4ης αγωνιστικής. Ο κανονισμός διαιτησίας όμως, λέει πως όταν ένας διαιτητής αποτύχει στην εξέταση φυσικής κατάστασης δεν ορίζεται μέχρι να την περάσει και κλασικό παράδειγμα, είναι η περίπτωση της Αγγέλας Κυριάκου που εδώ και ένα χρόνο, μένει εκτός ορισμών για αυτό το λόγο.
 

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy