"Ανάξιο σχολιασμού για Ολυμπιακό - Μαζουακού"

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Αρτούρ Μαζουακού διέψευσε άμεσα τη φημολογία ότι ο Γάλλος είναι φευγάτος από τη Γουέστ Χαμ και ότι ενδέχεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Ρεπορτάζ της "Mirror" θέλει φευγάτο από τη Γουέστ Χαμ τον Αρτούρ Μαζουακού. Επισημαίνεται ότι ο Γάλλος είναι εκτός ομάδας από το 5-1 με την Άρσεναλ και ότι το μέλλον του στα "σφυριά" είναι δυσοίωνο.

Μάλιστα στο κείμενο εμπλέκεται και το όνομα του Ολυμπιακού, ότι δηλαδή η πρώην ομάδα του καλοβλέπει το ενδεχόμενο να τον εντάξει εκ νέου στο δυναμικό της, αλλά όχι με τα χρήματα που τον πούλησε στη Γουέστ Χαμ.

Πάντως η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Μαζουακού, η Sports Action, απάντησε άμεσα στο ρεπορτάζ μέσω twitter: "Ανάξιο σχολιασμού και διάψευσης. Εντελώς για γέλια...". Σημειώνεται ότι ο 23χρονος μπακ ήταν τραυματίας το προηγούμενο διάστημα, αλλά τώρα είναι έτοιμος για επιστροφή στη δράση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος πουλήθηκε στη Γουέστ Χαμ τον περασμένο Αύγουστο από τον Ολυμπιακό αντί 7.600.000 λιρών. Το συμβόλαιό του στη Γουέστ Χαμ είναι μέχρι το 2020.

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy