Οι νέοι είναι ωραίοι… κι έχει σημασία 

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει η ΑΕΛ απέναντι στον Άρη για να πάρει την πρόκριση με δύο νίκες. Άλλο, όμως, ήταν το σημαντικό στοιχείο του αγώνα.

Ο Σάσι άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της ΑΕΛ κι αυτή ήταν η πιο ευχάριστη είδηση για την ομάδα της Λεμεσού. Οι νέοι δείχνουν ικανοί να τη βοηθήσουν άμεσα και σημαντικά. 

Ο Πίτι έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του με το καλημέρα, ο Εϊθμέντι Μπλάνκο προσαρμόζεται, ο Σάσι σκόραρε ήδη. Η ΑΕΛ χρειάζεται βοήθειες από το νέο αίμα που μπήκε στην ομάδα και τις έχει. Δεν ήταν μικρές οι απώλειες της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και είναι διπλά κρίσιμο να «πιάσουν» οι μεταγραφές που έγιναν. 

Τα πρώτα δείγματα από τους νέους είναι θετικά. Όχι μόνο από τον Πίτι που έχει τρελάνει τους ΑΕΛίστες, αλλά και από τους υπόλοιπους. Και όσο οι νέοι αποδίδουν και η ομάδα ξαναβρίσκει τα πατήματά της, καλμάρει και η εξέδρα που είχε προβληματιστεί έντονα μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις.
 

fcbarca's picture

Ειρήνη Σπυροπούλου